Ansichtkaarten workshop

De gemeenschap ontwerpt en produceert ansichtkaarten in Afrikaanse stijl. De kaarten worden met de hand gemaakt van authentieke lokale materialen zoals bananenbladeren en lijm van manioc bloemen. De ambachtsmannen en vrouwen zijn daarmee zelfvoorzienend en de marge komt ten goede aan de Zusters. Deze inkomsten worden weer ingezet voor de meest kwetsbaren in de omgeving.

Kaarten kun u in principe het hele jaar door bestellen vanaf 20 stuks en kosten € 2,50 per kaart.

Korting?

Bij grotere hoeveelheden ontvangt u korting:
vanaf 50 stuks, 10%;
vanaf 500 stuks, 15%;
vanaf 1000 stuks, 20%.

Naast de kaarten maken de zusters nu ook gekleurde kettingen van verschillende lengten. Indien u interesse heeft kunt u contact opnemen met infozustersinrwandanl.

De zusters danken de klanten en alle mensen die hen ondersteunen, in het bijzonder de gemeenschap van zusters in Amerongen en de Stichting Vrienden van Zusters in Rwanda die het mogelijk maken dat de producten in verre landen terechtkomen. Dit project draagt voor acht procent bij aan het operationeel budget van de gemeenschap Abaja ba Kristo in Rwanda. 

In de periode augustus tot en met november 2019, Was er een speciale campagne gestart waarbij ook kleine aantallen besteld konden worden. De verwachting is dat dit in 2020 vanaf de zomervakantie opnieuw zal plaatsvinden.  Kenmerken van de campagne zijn:

  • De kaarten kunnen in sets van 4 besteld worden via een online bestelformulier
  • Nieuwe ontwerpen zijn hiervoor gemaakt in een 9-tal thema’s
  • Het is mogelijk uw eigen unieke kaart samen te stellen. U vraagt de ontwerper een persoonlijke kaart te maken op basis van uw eigen verhaal/wens
  • De kaarten worden na verloop van tijd direct thuisbezorgd (1 – 1½ maand levertijd)
  • Bij iedere kaart zit een flyer zodat de ontvanger weet dat door het vesturen een speciaal doel wordt gediend
  • De orderafhandeling wordt rechtstreeks geregeld vanuit Rwanda. U ontvangt bericht  bij 1. Ontvangst van de bestelling; 2. Kaarten zijn gemaakt; 3. Kaarten zijn per Batch onderweg naar de eindbestemming. 4. Distibuteurs in de verschillende landen helpen bij de laatste stap zodat de pakketten bij u in de brievenbus komen.
  • Kaarten kosten per set van 4 € 10,-

Je kan ons helpen

Wilt u de diaconessen helpen zodat zij hun werk kunnen voortzetten?

Doneer nu