Wat kan ik doen?

De stichting Vrienden van Zusters in Rwanda is gevestigd in het Zendings-Diaconessenhuis in Amerongen. De stichting heeft tot doel het werk van de diaconessengemeenschap in Rwanda te ondersteunen. Zij doet dit door middel van PR, het organiseren van acties en fondsenwerving.

Door middel van presentaties wordt bekendheid gegeven aan het werk. Ook u kunt via de mail (info@zustersinrwanda.nl) een presentatie aanvragen, bijv. voor een kerkdienst, een gemeente-avond of andere bijeenkomst.

Wilt u de diaconessen helpen zodat zij hun werk kunnen voortzetten? Via het keuzemenu hieronder kunt u kiezen aan welk project u eenmalig of in termijnen wilt bijdragen. Wij danken u alvast hartelijk voor uw inzet en steun!

Doneer voor een project

Aanhef
Bedrag*
Deze donatie doe ik...

U kunt uw bijdrage overmaken op rekeningnr. NL07 RABO 01557 69 707.

U kunt ook gebruik maken van de mogelijkheid om een periodieke gift gedurende 5 jaar vast te leggen. Dat kan sinds 2014 zonder tussenkomst van de notaris. De voorwaarden en het formulier om dit te kunnen regelen, kunt u opvragen via het mailadres: info@zustersinrwanda.nl of telefonisch: 0343 - 72 37 80.

Uiteraard is het ook mogelijk om de stichting Zusters in Rwanda op te nemen in uw testament.